top of page

Tots els clients.

Bacardi.jpg

Bacardí

Bacardi Limited és una de les empreses de begudes espirituoses familiars i privades més grans del món. Fundada a Cuba l'any 1862 per l'empresari català Facund Bacardí i Massó i de propietat familiar des de fa set generacions, Bacardi Limited dona feina a més de 7.000 persones amb vendes a aproximadament 170 països. Bacardi Limited fa referència al grup d'empreses Bacardi, inclosa Bacardi International Limited.

pfizer.jpg

Pfizer

Pfizer Inc. és una de les empreses farmacèutiques més grans del món. Aquesta corporació farmacèutica multinacional nord-americana desenvolupa i produeix medicaments i vacunes per a una àmplia gamma de disciplines mèdiques. Amb seu a la ciutat de Nova York, la companyia ha fet el segon acord farmacèutic més gran amb el Departament de Justícia dels Estats Units.

wurth modyf.jpg

Würth

El Grup Würth és un majorista internacional fundat l'any 1945 a Künzelsau (Alemanya). Des de llavors l'empresa s'ha convertit en el grup minorista líder del món. Entre els seus més de 3 milions de clients hi ha empreses del sector de la construcció, l'elaboració de fusta i metall, empreses d'automoció i, cada cop més, clients industrials.

Beko.jpg

Beko

Beko és una important marca turca d'electrodomèstics i electrònica de consum d'Arçelik A.Ş., fabricant multinacional turc, controlat per Koç Holding, el conglomerat industrial més gran de Turquia i l'única empresa del país que va entrar a la llista Fortune Global 500 al 2016.

lindt.jpg

Lindt & Sprüngli

Chocoladefabriken Lindt & Sprüngli AG és una empresa de xocolateria i rebosteria suïssa fundada l'any 1845 i coneguda per les seves tòfones i barretes de xocolata, entre d'altres dolços. Lindt & Sprüngli compta amb més de 400 botigues pròpies a tot el món i 12 fàbriques: Kilchberg (Suïssa), Aquisgrà (Alemanya), Oloron-Sainte-Marie (França), Induno Olona (Itàlia), Gloggnitz (Àustria) i Stratham (EUA).

mattel.jpg

Mattel

Mattel, Inc. és una empresa multinacional nord-americana de fabricació de joguines amb presència a 40 països i territoris que ven productes a més de 150 països. L'empresa és el segon fabricant de joguines del món en termes d'ingressos.

adecco.jpg

Adecco

El Grup Adecco, amb seu a Zuric (Suïssa), és el segon proveïdor de recursos humans i treball temporal més gran del món. L'empresa dona feina directament a 700.000 persones al dia, i amb l'expansió de les seves operacions a la Xina, el nombre de persones que hi treballen diàriament ascendeix als 3,5 milions.

seat.jpg

SEAT

SEAT és el fabricant d'automòbils més important de la Península Ibèrica amb capacitat i infraestructura per desenvolupar vehicles propis. El 1986 SEAT es va vendre al grup alemany Volkswagen del qual continua sent una filial de propietat total.

leroy merlin.jpg

Leroy Merlin

Leroy Merlin és un minorista de millores per a la llar i jardineria amb seu a França que serveix a diversos països d'Europa, Àsia, Amèrica del Sud i Àfrica. Les botigues Leroy Merlin són grans centres (9.000 m2 de mitjana) que ofereixen serveis d'autoservei i de venda assistida.

grupo planeta.jpg

Grupo Planeta

Grupo Planeta és un dels grups empresarials editorials més grans del món, amb seu a Madrid. La companyia opera a Espanya, Portugal, França, Catalunya i Llatinoamèrica, amb més 70 empreses a nivell internacional. A més de l'edició, el grup opera en les àrees de col·leccionisme, formació, màrqueting directe, formació a distància i mitjans audiovisuals. 

sita murt.jpg

Sita Murt

Sita Murt és una empresa internacional catalana del sector de la moda amb seu a Igualada (l'Anoia). Les seves col·leccions es venen a més de 40 països de 4 continents.

nominalia.jpg

Nominalia

Nominalia Internet és una empresa catalana amb seu a Barcelona que forma part de Register Group, líder internacional en serveis digitals per a professionals i pimes. Register és una de les empreses que lideren el segment europeu de dominis i hosting i es troba entre les principals companyies de tots els mercats on opera el grup.

adamo.jpg

Adamo Telecom

Adamo Telecom Iberia és un operador de telecomunicacions d'origen suec que opera a Espanya des de l'any 2007. Amb la seva pròpia infraestructura de fibra òptica, l'empresa pot oferir accés a Internet d'alta velocitat i d'altres serveis de telecomunicacions a empreses i usuaris domèstics, sempre amb alta qualitat i capacitat i a preus competitius. Adamo Telecom opera el seu propi Backbone i té oficines a Barcelona i Madrid.

dominos.jpg

Domino's Pizza

Domino's Pizza, Inc. és una cadena multinacional nord-americana de restaurants de pizzes fundada l'any 1960. Amb la marca "Domino's", l'empresa té ubicacions als Estats Units i a 83 països més. Té els seus restaurants a 5.701 ciutats (2.900 internacionals i 2.800 als EUA).

condis.jpg

Condis Supermercats

Condis Supermercats S.A. és una de les principals cadenes de supermercats de Catalunya. Fundada l'any 1961, l'empresa compta amb 568 supermercats en aquest país, 56 a Madrid (Espanya) i 13 a Andorra.

areas.jpg

Areas

Areas és un dels líders mundials del sector food & beverage i travel retail. La companyia rep 340 milions de clients cada any als seus 2.100 restaurants i punts de venda de 13 països d'Europa, EUA, Mèxic i Xile. Areas està present en grans i petits centres de comunicació d'arreu del món (aeroports, estacions de tren i zones de servei d'autopistes), així com en punts clau de recintes firals i centres d'oci.

spontex.jpg

Spontex

Spontex és una empresa fundada l'any 1932 a Beauvais (França), especialitzada en la fabricació de productes de cel·lulosa. Aquesta empresa va ser la primera a comercialitzar esponges vegetals.

briolf.jpg

Briolf Group

Briolf és un grup empresarial familiar català amb una trajectòria de més de 50 anys en el sector químic que opera a més de 120 països. Reuneix el coneixement i l'experiència de cinc empreses globals –Roberlo, Montana Colors, Chemfix, Cromaresme i Dexia– que operen en 7 sectors empresarials, amb un clar èmfasi en el creixement internacional.

petrocat.jpg

Petrocat

Petrocat (Societat Catalana de Petrolis, S.A.) és una empresa catalana dedicada a la distribució i comercialització de combustibles. L'empresa va ser fundada l'any 1987 com “la petroliera catalana”, amb l'objectiu de distribuir i comercialitzar tota mena de productes petroliers i els seus derivats arreu de Catalunya. Petrocat desenvolupa la seva activitat comercial, per a particulars i empreses, a través de dos canals de distribució: les gasolineres i la venda directa en centres de distribució.

castell del remei.jpg

Castell del Remei

Castell del Remei és un celler centenari situat en una finca històrica de la Denominació d'Origen Costers del Segre, on els primers vestigis de l'activitat vitivinícola daten de l'any 1780. L'empresa és el celler més antic en l'elaboració i etiquetatge de vins de criança de Catalunya: l'elaboració del vi a la propietat es remunta a l'època romana, primer celler català construït segons el model de Bordeus, primer celler català en l'elaboració de vins de criança fina i primer celler català en l'etiquetatge de vins de criança.

lilla diagonal.jpg

L’illa Diagonal

L'illa Diagonal és el principal centre comercial de l'avinguda Diagonbal de Barcelona, una de les artèries més icòniques de la capital catalana. Aquest complex va ser el primer de la mitja dotzena de centres de característiques similars que es van obrir a Barcelona als anys noranta. L'edifici té una façana de 334 metres de llargada i el seu disseny de gratacel ajagut es va inspirar en el Rockefeller Center de Nova York.

filmin.jpg

Filmin

Filmin és un proveïdor de serveis tecnològics i multimèdia amb seu a Barcelona i fundat l'any 2006. L'activitat principal de la companyia és el seu servei d'streaming per subscripció que ofereix la transmissió en línia d'una biblioteca de pel·lícules i sèries de televisió, principalment d'autor i cinema independent, però també alguns títols de pel·lícules comercials.

Alqvimia.jpg

Alqvimia

Alqvimia és una empresa catalana fundada l'any 1980 amb la premissa de crear una cosmètica 100% natural des del màxim respecte per la natura i la bellesa. L'empresa contribueix al moviment d'un nou paradigma mundial amb èmfasi en pràctiques empresarials més justes, tant socialment com ecològicament. Els seus valors de marca es refereixen a transformar els clients en consumidors conscients i el comerç global en oportunitats per als proveïdors locals.

arvato bertelsmann.jpg

Arvato Bertelsmann

Arvato és una empresa global de serveis amb seu a Gütersloh (Alemanya). La història d'Arvato es remunta a la divisió de serveis d'impressió i indústria de Bertelsmann, grup de mitjans, de serveis i d'educació del qual Arvato n'és una de les seves vuit divisions actualment. Els serveis d'Arvato Bertelsmann inclouen atenció al client, tecnologia de la informació, logística i finances.

ergo.jpg

ERGO Group

ERGO Group és un dels grups asseguradors més grans d'Europa, 100% propietat de Munich Re AG, líder mundial en reassegurances. Opera a més de 30 països, especialment a Europa i Àsia. A Europa, la companyia encapçala el rànquing d'assegurances de salut i despeses legals. Té més de 40.000 empleats a temps complet i 40 milions de clients a nivell global, amb uns ingressos per primes de 18.000 milions d'euros.

nestle.jpg

Nestlé

Nestlé S.A. és una multinacional suïssa de conglomerats de processament d'aliments i begudes amb seu a Vevey. És l'empresa alimentària més gran del món. Va ocupar el lloc 64 del Fortune Global 500 el 2017 i el número 33 de l'edició 2016 de la llista Forbes Global 2000 de les empreses públiques més grans a nivell internacional.

tous.jpg

Tous

Tous és una empresa catalana de joieria, complements i moda fundada per Salvador Tous Blavi i Teresa Ponsa Mas l'any 1920. Té la seu a Manresa (Bages) i compta amb més de 20.000 empleats.

fiatc.jpg

FIATC Seguros

FIATC (Federació Industrial d’Autotransports de Catalunya) és una empresa catalana fundada l’any 1930. Actualment compta amb més de 800.000 mutualistes. Amb seu a Barcelona, FIATC ofereix assegurances en tots els àmbits existents per a la vida privada i professional de les persones.

nfda.jpg

NFDA (National Funeral Directors Association)

La National Funeral Directors Association dels Estats Units és l'associació de serveis funeraris líder i més gran del món. NFDA representa a prop d'11.000 funeràries als EUA i d'altres a 49 països d'arreu del món.

ang chin moh.jpg

Ang Chin Moh Funeral Directors

Fundada el 1912, Ang Chin Moh Funeral Directors és un dels proveïdors de serveis funeraris més antics de Singapur amb més de 100 anys d'història. L'empresa es va expandir amb l'establiment de la Fundació Ang Chin Moh el 2013 per centrar els seus esforços i beneficis a servir millor la comunitat en causes benèfiques, educació pública, elevar els estàndards de la professió funerària i preservar el patrimoni de la professió.

funespana.jpg

Funespaña

Funespaña és el primer grup espanyol independent de serveis funeraris i un dels més importants d'Europa. L'empresa posa a disposició de les famílies un important nombre de professionals distribuïts per 20 regions espanyoles per ajudar i assessorar de manera personalitzada.

albia.jpg

Grupo Albia

El Grupo Albia és un grup empresarial espanyol dedicat a l'organització, gestió i prestació de serveis funeraris. Compta amb més de 30 anys d'experiència en el sector i més de 1.000 professionals al servei de les famílies. A més de la seva extensa xarxa d'instal·lacions funeràries a Espanya, Albia va iniciar la seva expansió internacional l'any 2008 amb la seva entrada a l'Amèrica Llatina.

expertus.jpg

CPM Expertus

CPM Expertus és una agència de vendes global que ofereix solucions de field-màrqueting, màrqueting digital i contact centers. Amb seu a Londres (Regne Unit), la missió de l'empresa és fer créixer el negoci dels seus clients a través d'accions de creació d'influència i impuls de les vendes.

sound theory.jpg

Soundtheory Ltd.

Soundtheory Ltd. és una companyia britànica que va sorgir d'un projecte de recerca a llarg termini de la Universitat d'Oxford. L'empresa va ser el resultat d'una recerca de més d'una dècada per part dels seus fundadors, que van treballar en una alternativa pel processament del senyal inspirat en la teoria quàntica, tot utilitzant mètodes matemàtics d'àlgebra no commutatiu, geometria diferencial i teoria de la informació.

dkv.jpg

Grupo DKV

DKV és una companyia d'assegurances personals especialitzada en salut, compromesa amb les persones i orientada al desenvolupament sostenible. Amb seu a Saragossa (Espanya), forma part d'ERGO, un dels grups asseguradors més grans d'Europa, participat al 100% per Munich Re AG, líder mundial en reassegurances.

fundas bcn.jpg

Fun*das Bcn

Fun*das Bcn és la marca pionera en la introducció de la moda tèxtil a l'àmbit de la puericultura. L'empresa envia els seus productes a tot el món, a través de la seva botiga en línea. La companyia també és present a les botigues infantils més prestigioses de Catalunya, Espanya, França, Itàlia, Suïssa, Països Baixos, Bèlgica, Alemanya i segueix consolidant-se al mercat europeu.

princess.jpg

Princess

Princess va ser fundada l'any 1994 a Breda (Països Baixos). L'empresa forma part del grup Smartwares i ofereix una àmplia gamma d'electrodomèstics diferents en 20 categories, que van des de bullidors fins a aspiradores i des de fregidores aerodinàmiques fins a cuines múltiples. Els electrodomèstics Princess es venen a més de 63 països.

estrella galicia.jpg

Estrella Galicia

Estrella Galicia és una marca de cervesa fabricada per l'empresa Cervecería Hijos de Rivera i situada a La Corunya (Espanya). Els mercats d'exportació de la cervesa de l'empresa inclouen el Regne Unit, Alemanya, Suïssa, Paraguai, Catalunya, Portugal, Brasil, Mèxic, Espanya i els Estats Units. La producció anual és d'aproximadament 200 milions de litres.

fci coatings.jpg

FCI Coatings

Amb seu a Sabadell (Vallès Occidental), FCI Coatings és un referent nacional en els recobriments de cilindres de cautxú natural i sintètic de qualsevol mida o duresa, amb la gamma de productes més àmplia del mercat. L'empresa manté un alt nivell tecnològic i de recerca i utilitza una tecnologia respectuosa tant amb el medi ambient com amb les persones.

rueber.jpg

Rueber

Rueber és una empresa catalana fundada l'any 1982 per iniciativa del seu president, Josep Maria Codina, després d'una investigació exhaustiva. Des de llavors, Rueber ha crescut fins a convertir-se en una empresa líder en solucions per al cabell tant a nivell nacional com internacional.

nextlives.jpg

Nextlives

Nextlives és una start-up espanyola, amb seu a Madrid, propietat de Lideralia S.L. Nextlives és una plataforma que fa de pont entre els familiars o amics d'una persona difunta i les empreses del sector funerari. La seva funció és facilitar tant la difusió dels detalls de la cerimònia com el posterior procés de dol en un espai privat dissenyat exclusivament per a aquesta finalitat.

cheer app life.jpg

Cheer App Life

Cheer App Life és una app creada l'any 2018 propietat de la Start-up catalana Port Bo Dreams S.L. Aquesta app permet als usuaris crear fàcilment vídeos de felicitació per algú especial, amb la participació d'amics i familiars.

oncolliga.jpg

Oncolliga

Oncolliga (Fundació Privada Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica) és una entitat catalana sense ànim de lucre que té com a objectiu principal l’atenció psicosocial a les persones amb càncer i les seves famílies. Oncolliga té l'objectiu de donar atenció psicosocial a la persona diagnosticada d'una malaltia oncològica i a la seva família durant tot el procés de la malaltia, alhora que realitza activitats de difusió, prevenció i rehabilitació.

tta personal.jpg

TTA Personal GmbH

TTA Personal GmbH és una consultora alemanya de recursos humans amb seu a Berlín i Münich. L'empresa és líder en l'ocupabilitat dels professionals espanyols a tot el territori alemany.

raimon bundo.jpg

Raimon Bundó

Raimon Bundó és una firma familiar de moda per a casaments que elabora els seus propis productes amb dissenys genuïns per a esdeveniments nupcials, celebracions i comunions. En aquests locals situats en un dels carrers principals de Barcelona, la marca ofereix les seves col·leccions per a núvies, esdeveniments i comunions, amb un disseny molt personal que engloba des d'un estil clàssic amb tocs delicats fins als vestits més atrevits i innovadors.

clinica birbe.jpg

Clínica Birbe

La Clínica Birbe és un centre mèdic privat especialitzat en cirurgia maxil·lofacial, implantologia i rehabilitació bucal de manera interdisciplinària, amb la participació de diversos especialistes.

vina perez cruz.jpg

Viña Pérez Cruz

Viña Pérez Cruz és un dels principals cellers de Xile. Es troba a Valle del Maipo, a la regió vinícola de la vall central del país. Amb 250 hectàrees, aquesta vinya produeix vins d'exportació en un celler de 6.000 m2 que s'integra amb el seu entorn.

la forte.jpg

La Forte

“La Forte” (Alma Andreu) és una influencer espanyola que destaca pel seu marcat estil costumista. Té una reconeguda comunitat de seguidors a les xarxes socials i és col·laboradora habitual de programes de ràdio i televisió adreçats al públic jove de parla hispana.

bons focs.jpg

Bons Focs

Bons Focs és una petita empresa de Barcelona enfocada a fer pa amb massa mare seguint el mètode tradicional, tal com feien els nostres avis.

nubelo.jpg

Nubelo

Nubelo va ser una Start-up de Barcelona que va acabar sent comprada per la companyia australiana "Freelancer" l'any 2016. Ganxoo Media es va encarregar de l'estratègia audiovisual de Nubelo poc després de la seva fundació, l'any 2012. El principal objectiu va ser crear valor de marca mitjançant la comunicació permanent amb el públic de l'empresa. Constava de diferents formats audiovisuals i tàctiques d'advocacy, vídeos d'employer brànding audiovisual, estratègies de màrqueting de continguts, etc.

the craft academy.jpg

The Craft Academy

The Craft Academy és una microempresa catalana adreçada al públic artesà online de parla hispana.

agencia catalana aigua.jpg

Agència Catalana de l’Aigua (ACA)

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) és l'empresa pública de la Generalitat de Catalunya que s'encarrega de la planificació i gestió de l'aigua d'acord amb els principis bàsics de la Directiva Marc de l'Aigua. Creada l'any 2000, l'ACA impulsa el seu pla d'actuació per garantir, ara i en el futur, el subministrament, la disponibilitat de l'aigua i la seva qualitat en origen (aigües subterrànies i superficials).

institut catala energia.jpg

Institut Català d’Energia (Generalitat de Catalunya)

L'Institut Català d'Energia és l'entitat de la Generalitat de Catalunya encarregada d'elaborar i dur a terme la política energètica catalana, especialment la de la millora de l'estalvi i l'eficiència energètica i el desenvolupament de les energies renovables.

gobierno de chile.jpg

Gobierno de Chile

Gobierno de Chile és el conjunt d'òrgans estatals d'aquest país de l'Amèrica Llatina als quals correspon l'exercici de les funcions polítiques, administratives i executives, d'acord amb la seva Constitució i les seves lleis.

diputacio barcelona.jpg

Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona és una institució de govern local que promou el progrés i el benestar de la ciutadania del seu àmbit territorial: la demarcació de Barcelona (311 municipis en xarxa) que representen el 24% de la superfície total de Catalunya i el 74,4% del total de la població catalana. Actua directament prestant serveis i, sobretot, en col·laboració amb els ajuntaments.

bottom of page