top of page

Beko

Beko és una important marca turca d'electrodomèstics i electrònica de consum d'Arçelik A.Ş., fabricant multinacional turc, controlat per Koç Holding, el conglomerat industrial més gran de Turquia i l'única empresa del país que va entrar a la llista Fortune Global 500 al 2016.

Beko és soci del FC Barcelona des del 2014 i del club de futbol turc Beşiktaş JK, del club de futbol turcomà FC HTTU i és un dels anunciants més grans de la Premier League anglesa des del 2008 i patrocinador oficial de la FA Cup. Beko també ha estat el patrocinador oficial de les primeres lligues de bàsquet de Turquia, Itàlia i Lituània, així com de la Copa del Món de bàsquet FIBA 2014 a Espanya. A Nova Zelanda, Beko és el patrocinador principal de la Netball New Zealand i de la Volley Lube.

Beko Elektronik A.Ş. va ser fundada per Vehbi Koç i Leon Bejerano a Istanbul, Turquia, l'any 1954. El nom de l'empresa és una combinació de les dues primeres lletres dels cognoms dels fundadors. El 2004, Beko Elektronik va comprar l'empresa alemanya d'electrònica Grundig i el gener de 2005, Beko i la seva rival turca d'electrònica i electrodomèstics Vestel representaven més de la meitat de tots els televisors fabricats a Europa. L'abril de 2010, la divisió d'electrònica de Beko es va rebatejar com a Grundig Elektronik A.Ş.

A la part superior podeu veure una mostra de l'estratègia audiovisual produïda per a Beko. És una estratègia de màrqueting de continguts audiovisuals basada en l'assessorament d'experts relacionats amb la marca. Aquesta estratègia audiovisual es difon dins de la plataforma OTT pròpia de Beko i inclou una estratègia d'inbound màrqueting aduiovisual per xarxes socials, amb spin-off dels vídeos originals.

bottom of page