top of page

Clients del Regne Unit.

Bacardi.jpg

Bacardí

Bacardi Limited és una de les empreses de begudes espirituoses familiars i privades més grans del món. Fundada a Cuba l'any 1862 per l'empresari català Facund Bacardí i Massó i de propietat familiar des de fa set generacions, Bacardi Limited dona feina a més de 7.000 persones amb vendes a aproximadament 170 països. Bacardi Limited fa referència al grup d'empreses Bacardi, inclosa Bacardi International Limited.

expertus.jpg

CPM Expertus

CPM Expertus és una agència de vendes global que ofereix solucions de field-màrqueting, màrqueting digital i contact centers. Amb seu a Londres (Regne Unit), la missió de l'empresa és fer créixer el negoci dels seus clients a través d'accions de creació d'influència i impuls de les vendes.

sound theory.jpg

Soundtheory Ltd.

Soundtheory Ltd. és una companyia britànica que va sorgir d'un projecte de recerca a llarg termini de la Universitat d'Oxford. L'empresa va ser el resultat d'una recerca de més d'una dècada per part dels seus fundadors, que van treballar en una alternativa pel processament del senyal inspirat en la teoria quàntica, tot utilitzant mètodes matemàtics d'àlgebra no commutatiu, geometria diferencial i teoria de la informació.

bottom of page