top of page

Clients d'Espanya.

grupo planeta.jpg

Grupo Planeta

Grupo Planeta és un dels grups empresarials editorials més grans del món, amb seu a Madrid. La companyia opera a Espanya, Portugal, França, Catalunya i Llatinoamèrica, amb més 70 empreses a nivell internacional. A més de l'edició, el grup opera en les àrees de col·leccionisme, formació, màrqueting directe, formació a distància i mitjans audiovisuals. 

funespana.jpg

Funespaña

Funespaña és el primer grup espanyol independent de serveis funeraris i un dels més importants d'Europa. L'empresa posa a disposició de les famílies un important nombre de professionals distribuïts per 20 regions espanyoles per ajudar i assessorar de manera personalitzada.

albia.jpg

Grupo Albia

El Grupo Albia és un grup empresarial espanyol dedicat a l'organització, gestió i prestació de serveis funeraris. Compta amb més de 30 anys d'experiència en el sector i més de 1.000 professionals al servei de les famílies. A més de la seva extensa xarxa d'instal·lacions funeràries a Espanya, Albia va iniciar la seva expansió internacional l'any 2008 amb la seva entrada a l'Amèrica Llatina.

dkv.jpg

Grupo DKV

DKV és una companyia d'assegurances personals especialitzada en salut, compromesa amb les persones i orientada al desenvolupament sostenible. Amb seu a Saragossa (Espanya), forma part d'ERGO, un dels grups asseguradors més grans d'Europa, participat al 100% per Munich Re AG, líder mundial en reassegurances.

estrella galicia.jpg

Estrella Galicia

Estrella Galicia és una marca de cervesa fabricada per l'empresa Cervecería Hijos de Rivera i situada a La Corunya (Espanya). Els mercats d'exportació de la cervesa de l'empresa inclouen el Regne Unit, Alemanya, Suïssa, Paraguai, Catalunya, Portugal, Brasil, Mèxic, Espanya i els Estats Units. La producció anual és d'aproximadament 200 milions de litres.

nextlives.jpg

Nextlives

Nextlives és una start-up espanyola, amb seu a Madrid, propietat de Lideralia S.L. Nextlives és una plataforma que fa de pont entre els familiars o amics d'una persona difunta i les empreses del sector funerari. La seva funció és facilitar tant la difusió dels detalls de la cerimònia com el posterior procés de dol en un espai privat dissenyat exclusivament per a aquesta finalitat.

la forte.jpg

La Forte

“La Forte” (Alma Andreu) és una influencer espanyola que destaca pel seu marcat estil costumista. Té una reconeguda comunitat de seguidors a les xarxes socials i és col·laboradora habitual de programes de ràdio i televisió adreçats al públic jove de parla hispana.

bottom of page