top of page

Clients d'Alemanya.

wurth modyf.jpg

Würth

El Grup Würth és un majorista internacional fundat l'any 1945 a Künzelsau (Alemanya). Des de llavors l'empresa s'ha convertit en el grup minorista líder del món. Entre els seus més de 3 milions de clients hi ha empreses del sector de la construcció, l'elaboració de fusta i metall, empreses d'automoció i, cada cop més, clients industrials.

arvato bertelsmann.jpg

Arvato Bertelsmann

Arvato és una empresa global de serveis amb seu a Gütersloh (Alemanya). La història d'Arvato es remunta a la divisió de serveis d'impressió i indústria de Bertelsmann, grup de mitjans, de serveis i d'educació del qual Arvato n'és una de les seves vuit divisions actualment. Els serveis d'Arvato Bertelsmann inclouen atenció al client, tecnologia de la informació, logística i finances.

ergo.jpg

ERGO Group

ERGO Group és un dels grups asseguradors més grans d'Europa, 100% propietat de Munich Re AG, líder mundial en reassegurances. Opera a més de 30 països, especialment a Europa i Àsia. A Europa, la companyia encapçala el rànquing d'assegurances de salut i despeses legals. Té més de 40.000 empleats a temps complet i 40 milions de clients a nivell global, amb uns ingressos per primes de 18.000 milions d'euros.

tta personal.jpg

TTA Personal GmbH

TTA Personal GmbH és una consultora alemanya de recursos humans amb seu a Berlín i Münich. L'empresa és líder en l'ocupabilitat dels professionals espanyols a tot el territori alemany.

bottom of page