top of page

Vídeos tutorials.

Continguts audiovisuals que ofereixen instruccions, demostracions o guies sobre com realitzar determinades tasques o utilitzar cert producte o servei. Aquests vídeos solen estar dissenyats per ser educatius i per facilitar la comprensió d'un concepte, procediment o funcionalitat específica. Els vídeos tutorials són una eina versàtil i valuosa tant per les empreses com pel seu públic. Ajuden a millorar la comunicació, la comprensió del producte o servei i la satisfacció del client, a l’hora que poden contribuir al creixement de les empreses mitjançant la millora de la seva presència online i l'enginyeria de vendes.

01.png

Cómo se juega al DOS de Mattel

Explicació de la dinàmica del joc DOS de Mattel. Aquest producte és un spin-off del joc UNO, propietat de la companyia nord-americana.

02.png

Así funciona HelpIn de Banco Sabadell

Vídeo tutorial per a explicar el nou servei online HelpIn de Banco Sabadell. Aquesta peça forma part de l'estratègia audiovisual produïda per a aquesta entitat financera, segons les directrius dels seus responsables de màrqueting.

03.jpeg

How it works Cheer App Life

Mostra de l'estratègia audiovisual produïda per a la xarxa social Cheer App Life. Aquesta app permet als usuaris crear fàcilment vídeos de felicitació per algú especial, amb la participació d'amics i familiars.

04.png

Smoothie with Princess

Vídeo tutorial que forma part de l'estratègia audiovisual de màrquering de continguts produïda per a Princess. L'objectiu és mostrar receptes fàcils i saludables que es poden el·laborar amb les batedores d'aquesta empresa holandesa. Aquesta estratègia audiovisual consta de diferents vídeos breus en format "tasty" per tal d'inspirar l'audiència potencial de la marca a les xarxes socials. 

bottom of page