top of page

Social media.

Continguts audiovisuals dissenyats específicament per ser difosos a les plataformes de xarxes socials amb l’objectiu d’oferir una manera efectiva de connectar amb l'audiència, transmetre missatges de marca i generar participació activa.

01.png

YOLO Race

Mostra del reality show "YOLO Race" (You Only Live Once), format exclusiu per a TikTok que presenta sis creadors de la plataforma: Inmagic, Jonata_26, Sergio Jurado, Thanix_229, José Tengiz i Marta Casado en una aventura a la península de Yucatán ( Mèxic). Cada capítol de "YOLO Race" és ple de reptes que posaran a prova les habilitats i destreses dels concursants. Cada episodi es pot veure des de diferents punts de vista, amb els perfils de TikTok de cadascun dels participants.

02.jpeg

Los tips de Spontex

Mostra de l'estratègia audiovisual produïda per a Spontex. Forma part d'una estratègia de màrqueting digital que consta de prospecció, retargeting i CRM on destaca l'ús de Big Data per personalitzar els missatges i destinacions dels vídeos que es mostren als usuaris. Els vídeos d'aquesta estratègia són presents a totes les plataformes on hi ha audiència potencial d'Spontex, com ara servidors d'anuncis en publicitat programàtica, xarxes socials o CRM.

03.jpeg

Amanida poke de salmó, alvocat i mango

Mostra de l'estratègia audiovisual produïda per a les pantalles dels restaurants Areas d'Europa i de l'Amèrica Llatina.

04.jpeg

Laurix Rovira

Mostra de l'estratègia audiovisual produïda per a Oncolliga, adreçada a alumnes de primària de Catalunya, amb l'objectiu d'educar en la prevenció del càncer i en com afrontar aquesta malaltia.

05

L'illa Diagonal

Mostra de l'estratègia de continguts audiovisuals per a xarxes socials produïda per a L'illa Diagonal, segons el brief i les directrius de l'empresa.

06.png

Castell del Remei

Mostra de l'estratègia de continguts audiovisuals per a xarxes socials produïda per a Castell del Remei, segons el brief i les directrius de l'empresa.

07.png

Harness Dance

Mostra de l'estratègia de continguts audiovisuals per a xarxes socials produïda per a l'escola de dança vertical de Barcelona Harness Dance, segons el brief i les directrius de l'empresa.

08.png

Tous (2012)

Mostra de l'estratègia audiovisual produïda per a Tous l'any 2012, segons les directrius de l'empresa, amb l'objectiu de transmetre els valors de la marca des de les seves accions d'street màrqueting.

bottom of page