top of page

Employer brànding.

Estratègia audiovisual que se centra en la imatge i reputació que una empresa construeix com a empleador. És la manera com una empresa es presenta i és percebuda pels seus empleats actuals i potencials. Els continguts audiovisuals d’aquesta estratègia cerquen crear i comunicar una identitat empresarial atractiva per atreure i retenir talent de manera efectiva, amb una narrativa visual potent i autèntica.

01.jpeg

“En Leroy Merlin he crecido como profesional y como persona”

L'objectiu d'aquesta estratègia d'employer brànding audiovisual produïda per a Leroy Merlin és posar en valor el programa d'FP Dual de l'empresa per a centres d'estudis, administracions educatives, etc.

02.jpeg

“Domino’s te da la oportunidad de trabajar, estudiar y crecer”

Estratègia audiovisual d'employer brànding enfocada a captar candidats per a treballar als diferents restaurants de Domino’s Pizza. Aquests reportatges de format breu es van difondre als portals de feina de la marca per mostrar com s'hi treballa a l'empresa.

03.jpeg

“Cuando entré en Lindt me sentí muy bien arropada”

Estratègia d'employer brànding audiovisual centrada en la captació de talent per treballar a les oficines i botigues de Lindt. Aquests reportatges de format breu es van difondre als portals de feina de la marca, amb l'objectiu de mostrar com s'hi treballa.

04.jpeg

“Quan vaig entrar a Condis volia ser on soc ara, estic súper orgullós!”

Estratègia d'employer brànding audiovisual centrada en la captació de talent per treballar a les oficines de Condis Supermercats. Aquests reportatges de format breu es van difondre als portals de feina de la marca, amb l'objectiu de mostrar com s'hi treballa.

05.png

“Esto no es sólo un trabajo, en Domino’s te entienden y por eso estoy aquí”

Estratègia audiovisual d'employer brànding enfocada a captar candidats per a treballar als diferents restaurants de Domino’s Pizza. Aquests reportatges de format breu es van difondre als portals de feina de la marca per mostrar com s'hi treballa a l'empresa.

06.jpeg

El proceso de selección de Arvato Bertelsmann

Mostra de l'estratègia d'employer brànding audiovisual produïda per Ganxoo Media com a partner audiovisual del grup Adecco. Aquesta estratègia se centra en la captació de candidats per treballar als diferents serveis d'atenció al client d'Arvato Bertelsmann a la seu de la companyia a Barcelona.

07.jpeg

“La libertad que tengo aquí es lo que más me gusta de mi trabajo”

Estratègia d'employer brànding audiovisual orientada a la captació de talent per a CPM Expertus com a agent comercial. Aquests reportatges de format breu es van difondre als portals de feina de la marca, amb l'objectiu de mostrar com es treballa l'empresa.

08.jpeg

“El objetivo no es que os clavéis bolígrafos en la yugular por este trabajo”

Mostra de l'estratègia audiovisual produïda per a Nubelo, una Start-up de Barcelona que va acabar sent comprada per la companyia australiana "Freelancer" l'any 2016. Ganxoo Media es va encarregar de l'estratègia audiovisual de Nubelo poc després de la seva fundació, l'any 2012.

bottom of page