top of page

Propòsit de marca.

Continguts audiovisuals que il·lustren la missió de marca d’una empresa com a raó fonamental per la qual la companyia existeix més enllà de simplement guanyar diners. Aquest tipus de vídeos comuniquen els valors, objectius i la contribució única d'una marca a la societat. Des de Ganxoo Media proposem dotar aquesta declaració corporativa d’una narrativa visual i poderosa, de manera que connecti amb les emocions del públic tot potenciant la transparència i l’autenticitat de la marca.

01.png

Cómo limpiar el horno

Mostra de l'estratègia de màrqueting de continguts audiovisuals produïda per a Beko, centrada a oferir tips d'utilitat pel públic de la marca. Aquesta estratègia audiovisual es difon dins de la pròpia plataforma OTT de Beko i inclou una estratègia d'inbound màrqueting aduiovisual per a xarxes socials, amb spin-off dels vídeos originals.

02.png

El UNO challenge de Mattel

Mostra de l'estratègia audiovisual amb influencers produïda per a Mattel sobre del joc de cartes UNO i el seu spin-off, el joc de cartes DOS.

03.jpeg

Los templos de transformación de Alqvimia

Mostra de l'estratègia de continguts audiovisuals produïda per a Alqvimia, segons el brief i les estrictes directrius de la companyia.

04.jpeg

El empoderamiento femenino

Mostra de l'estratègia de continguts audiovisuals produïda per a Alqvimia, segons el brief i les estrictes directrius de la companyia.

05.jpeg

Hoy es el día en el que Superyuppies dice adiós

Mostra de l'estratègia audiovisual produïda per a la influencer catalana assentada a l'Argentina Èlia Fibla, que inclou: sèries d'entrevistes per xarxes socials formats audiovisuals de branded content, tutorials, etc. 

bottom of page