top of page

Vídeos comercials.

Continguts audiovisuals que ofereixen una forma visual, dinàmica i atractiva de comunicar missatges al públic objectiu. Amb aquests formats, les empreses poden connectar de manera efectiva amb el seu públic i augmentar la visibilitat de la seva marca. Des de Ganxoo Media proposem convertir els missatges de màrqueting i comunicació de les empreses en contingut atractiu i rellevant, adaptat als canals de distribució adequats.  

1.png

Würth Modyf releases its new season products

Mostra del catàleg comercial de la multinacional alemanya Würth Modyf, transformat en format de vídeo per mostrar a potencials compradors.

2.jpeg

El kit de empoderamiento femenino de Alqvimia

Mostra de l'estratègia de continguts audiovisuals produïda per a Alqvimia, segons el brief i les estrictes directrius de la companyia.

3.png

Discover GULLFOSS

Mostra de l'estratègia audiovisual de vendes produïda pel llançament del software GULLFOSS, segons les directrius de l'empresa.

4.jpeg

Cheer App Life is now available

Mostra de l'estratègia audiovisual produïda per a la xarxa social Cheer App Life. Aquesta app permet als usuaris crear fàcilment vídeos de felicitació per algú especial, amb la participació d'amics i familiars.

5.png

#SigueAbierto

Mostra de la campanya #SigueAbierto produïda per a Nominalia l'any 2020, dirigida al mercat espanyol.

6.png

Novedades de Soler & Palau

Mostra de l'estratègia audiovisual produïda per a Soler & Palau, segos les directrius de l'equip de màrqueting de l'empresa, amb l'objectiu de potenciar la participació de la companyia en projectes de referència.

7.png

Suma't a la Fundació BCN Music Lab

Campanya explicativa produïda per a la Fundació BCN Music Lab amb l'objectiu de recaptar fons per aquesta entitat cultural sense ànim de lucre.

bottom of page