top of page

Consultora estratègica en RH amb producció audiovisual integrada

Gafas de realidad aumentada
Notas Post-it

Ajudem a crear estratègies innovadores per implementar, transformar i gestionar els objectius en matèria d'RH. Talentional és la fórmula per connectar amb els equips de talent de manera efectiva, original i visualment atractiva.


El nostre equip està format per comunicadors i per psicòlegs especialistes en recursos humans. Som una consultora d'RH amb una empresa de producció audiovisual associada. Això vol dir que anem més enllà del simple assessorament. També traduïm tots els plans d'actuació de recursos humans en continguts de comunicació audiovisual efectius per transmetre cada estratègia.

missio.jpeg
Missió

Inspirar i transformar els departaments d'RH a través d'estratègies, d'experiències, de formacions i de formats audiovisuals innovadors.

 

visio.jpeg
Visió

Ser l'HR Business Partner dels nostres clients per poder crear empreses més felices, compromeses socioambientalment i alineades amb els seus objectius i cultura empresarial.

 

valors.jpeg
Valors 

Innovació, creativitat, experiència, compromís socioambiental, optimisme, eficàcia i empatia perquè els entorns laborals siguin més creatius, saludables i productius.

 

"Talent" + "Emocional" = Talentional

Les emocions afecten el pensament, la presa de decisions, la resolució dels conflictes i també les relacions interpersonals.

Reunión de equipo virtual
Fem consultoria tenint en compte el benestar i l'entorn de tots els equips

Ho posem en pràctica amb formats audiovisuals, experiències i formacions que se centren en la creativitat i en explicar històries que emocionin.

Copyright © Lloc web creat per Ganxoo Media

bottom of page