top of page

Clients de Suïssa.

lindt.jpg

Lindt & Sprüngli

Chocoladefabriken Lindt & Sprüngli AG és una empresa de xocolateria i rebosteria suïssa fundada l'any 1845 i coneguda per les seves tòfones i barretes de xocolata, entre d'altres dolços. Lindt & Sprüngli compta amb més de 400 botigues pròpies a tot el món i 12 fàbriques: Kilchberg (Suïssa), Aquisgrà (Alemanya), Oloron-Sainte-Marie (França), Induno Olona (Itàlia), Gloggnitz (Àustria) i Stratham (EUA).

adecco.jpg

Adecco

El Grup Adecco, amb seu a Zuric (Suïssa), és el segon proveïdor de recursos humans i treball temporal més gran del món. L'empresa dona feina directament a 700.000 persones al dia, i amb l'expansió de les seves operacions a la Xina, el nombre de persones que hi treballen diàriament ascendeix als 3,5 milions.

nestle.jpg

Nestlé

Nestlé S.A. és una multinacional suïssa de conglomerats de processament d'aliments i begudes amb seu a Vevey. És l'empresa alimentària més gran del món. Va ocupar el lloc 64 del Fortune Global 500 el 2017 i el número 33 de l'edició 2016 de la llista Forbes Global 2000 de les empreses públiques més grans a nivell internacional.

bottom of page