top of page

Clients dels Estats Units.

pfizer.jpg

Pfizer

Pfizer Inc. és una de les empreses farmacèutiques més grans del món. Aquesta corporació farmacèutica multinacional nord-americana desenvolupa i produeix medicaments i vacunes per a una àmplia gamma de disciplines mèdiques. Amb seu a la ciutat de Nova York, la companyia ha fet el segon acord farmacèutic més gran amb el Departament de Justícia dels Estats Units.

mattel.jpg

Mattel

Mattel, Inc. és una empresa multinacional nord-americana de fabricació de joguines amb presència a 40 països i territoris que ven productes a més de 150 països. L'empresa és el segon fabricant de joguines del món en termes d'ingressos.

dominos.jpg

Domino's Pizza

Domino's Pizza, Inc. és una cadena multinacional nord-americana de restaurants de pizzes fundada l'any 1960. Amb la marca "Domino's", l'empresa té ubicacions als Estats Units i a 83 països més. Té els seus restaurants a 5.701 ciutats (2.900 internacionals i 2.800 als EUA).

nfda.jpg

NFDA (National Funeral Directors Association)

La National Funeral Directors Association dels Estats Units és l'associació de serveis funeraris líder i més gran del món. NFDA representa a prop d'11.000 funeràries als EUA i d'altres a 49 països d'arreu del món.

bottom of page