top of page

Clients de Catalunya.

seat.jpg

SEAT

SEAT és el fabricant d'automòbils més important de la Península Ibèrica amb capacitat i infraestructura per desenvolupar vehicles propis. El 1986 SEAT es va vendre al grup alemany Volkswagen del qual continua sent una filial de propietat total.

sita murt.jpg

Sita Murt

Sita Murt és una empresa internacional catalana del sector de la moda amb seu a Igualada (l'Anoia). Les seves col·leccions es venen a més de 40 països de 4 continents.

nominalia.jpg

Nominalia

Nominalia Internet és una empresa catalana amb seu a Barcelona que forma part de Register Group, líder internacional en serveis digitals per a professionals i pimes. Register és una de les empreses que lideren el segment europeu de dominis i hosting i es troba entre les principals companyies de tots els mercats on opera el grup.

condis.jpg

Condis Supermercats

Condis Supermercats S.A. és una de les principals cadenes de supermercats de Catalunya. Fundada l'any 1961, l'empresa compta amb 568 supermercats en aquest país, 56 a Madrid (Espanya) i 13 a Andorra.

areas.jpg

Areas

Areas és un dels líders mundials del sector food & beverage i travel retail. La companyia rep 340 milions de clients cada any als seus 2.100 restaurants i punts de venda de 13 països d'Europa, EUA, Mèxic i Xile. Areas està present en grans i petits centres de comunicació d'arreu del món (aeroports, estacions de tren i zones de servei d'autopistes), així com en punts clau de recintes firals i centres d'oci.

briolf.jpg

Briolf Group

Briolf és un grup empresarial familiar català amb una trajectòria de més de 50 anys en el sector químic que opera a més de 120 països. Reuneix el coneixement i l'experiència de cinc empreses globals –Roberlo, Montana Colors, Chemfix, Cromaresme i Dexia– que operen en 7 sectors empresarials, amb un clar èmfasi en el creixement internacional.

petrocat.jpg

Petrocat

Petrocat (Societat Catalana de Petrolis, S.A.) és una empresa catalana dedicada a la distribució i comercialització de combustibles. L'empresa va ser fundada l'any 1987 com “la petroliera catalana”, amb l'objectiu de distribuir i comercialitzar tota mena de productes petroliers i els seus derivats arreu de Catalunya. Petrocat desenvolupa la seva activitat comercial, per a particulars i empreses, a través de dos canals de distribució: les gasolineres i la venda directa en centres de distribució.

castell del remei.jpg

Castell del Remei

Castell del Remei és un celler centenari situat en una finca històrica de la Denominació d'Origen Costers del Segre, on els primers vestigis de l'activitat vitivinícola daten de l'any 1780. L'empresa és el celler més antic en l'elaboració i etiquetatge de vins de criança de Catalunya: l'elaboració del vi a la propietat es remunta a l'època romana, primer celler català construït segons el model de Bordeus, primer celler català en l'elaboració de vins de criança fina i primer celler català en l'etiquetatge de vins de criança.

lilla diagonal.jpg

L’illa Diagonal

L'illa Diagonal és el principal centre comercial de l'avinguda Diagonbal de Barcelona, una de les artèries més icòniques de la capital catalana. Aquest complex va ser el primer de la mitja dotzena de centres de característiques similars que es van obrir a Barcelona als anys noranta. L'edifici té una façana de 334 metres de llargada i el seu disseny de gratacel ajagut es va inspirar en el Rockefeller Center de Nova York.

filmin.jpg

Filmin

Filmin és un proveïdor de serveis tecnològics i multimèdia amb seu a Barcelona i fundat l'any 2006. L'activitat principal de la companyia és el seu servei d'streaming per subscripció que ofereix la transmissió en línia d'una biblioteca de pel·lícules i sèries de televisió, principalment d'autor i cinema independent, però també alguns títols de pel·lícules comercials.

Alqvimia.jpg

Alqvimia

Alqvimia és una empresa catalana fundada l'any 1980 amb la premissa de crear una cosmètica 100% natural des del màxim respecte per la natura i la bellesa. L'empresa contribueix al moviment d'un nou paradigma mundial amb èmfasi en pràctiques empresarials més justes, tant socialment com ecològicament. Els seus valors de marca es refereixen a transformar els clients en consumidors conscients i el comerç global en oportunitats per als proveïdors locals.

tous.jpg

Tous

Tous és una empresa catalana de joieria, complements i moda fundada per Salvador Tous Blavi i Teresa Ponsa Mas l'any 1920. Té la seu a Manresa (Bages) i compta amb més de 20.000 empleats.

fiatc.jpg

FIATC Seguros

FIATC (Federació Industrial d’Autotransports de Catalunya) és una empresa catalana fundada l’any 1930. Actualment compta amb més de 800.000 mutualistes. Amb seu a Barcelona, FIATC ofereix assegurances en tots els àmbits existents per a la vida privada i professional de les persones.

fundas bcn.jpg

Fun*das Bcn

Fun*das Bcn és la marca pionera en la introducció de la moda tèxtil a l'àmbit de la puericultura. L'empresa envia els seus productes a tot el món, a través de la seva botiga en línea. La companyia també és present a les botigues infantils més prestigioses de Catalunya, Espanya, França, Itàlia, Suïssa, Països Baixos, Bèlgica, Alemanya i segueix consolidant-se al mercat europeu.

fci coatings.jpg

FCI Coatings

Amb seu a Sabadell (Vallès Occidental), FCI Coatings és un referent nacional en els recobriments de cilindres de cautxú natural i sintètic de qualsevol mida o duresa, amb la gamma de productes més àmplia del mercat. L'empresa manté un alt nivell tecnològic i de recerca i utilitza una tecnologia respectuosa tant amb el medi ambient com amb les persones.

rueber.jpg

Rueber

Rueber és una empresa catalana fundada l'any 1982 per iniciativa del seu president, Josep Maria Codina, després d'una investigació exhaustiva. Des de llavors, Rueber ha crescut fins a convertir-se en una empresa líder en solucions per al cabell tant a nivell nacional com internacional.

cheer app life.jpg

Cheer App Life

Cheer App Life és una app creada l'any 2018 propietat de la Start-up catalana Port Bo Dreams S.L. Aquesta app permet als usuaris crear fàcilment vídeos de felicitació per algú especial, amb la participació d'amics i familiars.

oncolliga.jpg

Oncolliga

Oncolliga (Fundació Privada Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica) és una entitat catalana sense ànim de lucre que té com a objectiu principal l’atenció psicosocial a les persones amb càncer i les seves famílies. Oncolliga té l'objectiu de donar atenció psicosocial a la persona diagnosticada d'una malaltia oncològica i a la seva família durant tot el procés de la malaltia, alhora que realitza activitats de difusió, prevenció i rehabilitació.

raimon bundo.jpg

Raimon Bundó

Raimon Bundó és una firma familiar de moda per a casaments que elabora els seus propis productes amb dissenys genuïns per a esdeveniments nupcials, celebracions i comunions. En aquests locals situats en un dels carrers principals de Barcelona, la marca ofereix les seves col·leccions per a núvies, esdeveniments i comunions, amb un disseny molt personal que engloba des d'un estil clàssic amb tocs delicats fins als vestits més atrevits i innovadors.

clinica birbe.jpg

Clínica Birbe

La Clínica Birbe és un centre mèdic privat especialitzat en cirurgia maxil·lofacial, implantologia i rehabilitació bucal de manera interdisciplinària, amb la participació de diversos especialistes.

bons focs.jpg

Bons Focs

Bons Focs és una petita empresa de Barcelona enfocada a fer pa amb massa mare seguint el mètode tradicional, tal com feien els nostres avis.

nubelo.jpg

Nubelo

Nubelo va ser una Start-up de Barcelona que va acabar sent comprada per la companyia australiana "Freelancer" l'any 2016. Ganxoo Media es va encarregar de l'estratègia audiovisual de Nubelo poc després de la seva fundació, l'any 2012. El principal objectiu va ser crear valor de marca mitjançant la comunicació permanent amb el públic de l'empresa. Constava de diferents formats audiovisuals i tàctiques d'advocacy, vídeos d'employer brànding audiovisual, estratègies de màrqueting de continguts, etc.

the craft academy.jpg

The Craft Academy

The Craft Academy és una microempresa catalana adreçada al públic artesà online de parla hispana.

agencia catalana aigua.jpg

Agència Catalana de l’Aigua (ACA)

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) és l'empresa pública de la Generalitat de Catalunya que s'encarrega de la planificació i gestió de l'aigua d'acord amb els principis bàsics de la Directiva Marc de l'Aigua. Creada l'any 2000, l'ACA impulsa el seu pla d'actuació per garantir, ara i en el futur, el subministrament, la disponibilitat de l'aigua i la seva qualitat en origen (aigües subterrànies i superficials).

institut catala energia.jpg

Institut Català d’Energia (Generalitat de Catalunya)

L'Institut Català d'Energia és l'entitat de la Generalitat de Catalunya encarregada d'elaborar i dur a terme la política energètica catalana, especialment la de la millora de l'estalvi i l'eficiència energètica i el desenvolupament de les energies renovables.

diputacio barcelona.jpg

Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona és una institució de govern local que promou el progrés i el benestar de la ciutadania del seu àmbit territorial: la demarcació de Barcelona (311 municipis en xarxa) que representen el 24% de la superfície total de Catalunya i el 74,4% del total de la població catalana. Actua directament prestant serveis i, sobretot, en col·laboració amb els ajuntaments.

bottom of page