top of page

Branded content.

Estratègia de màrqueting i comunicació que implica la creació i distribució de contingut audiovisual rellevant i atractiu amb l'objectiu de promocionar una marca. A diferència de la publicitat tradicional, el branded content cerca explicar històries, entretenir o educar el públic, tot generant una connexió emocional amb l'audiència. En comptes de centrar-se en la venda directa de productes o serveis, aquesta estratègia s'enfoca en la construcció d'una relació més profunda i duradora amb el públic potencial.

01.png

Innovation Lab

Sèrie produïda per a Bacardí sobre el procés d'elaboració de còctels del xef Albert Adrià. Aquesta sèrie consta de diversos capítols, emesos a les plataformes OTT patrocinades per la marca. 

02.png

Vivir con lo ausente

Sèrie de reportatges sobre històries de vida i de superació del dol per la pèrdua d'un ésser estimat. Aquesta sèrie la produïm per a l'empresa del sector funerari NextLives i es va estrenar a la plataforma AlifeTV.

03.png

Origen Catalunya

Sèrie de televisió emesa per Televisió Nacional de Catalunya i produïda per Ganxoo Media entre d'altres productores associades, sesguint les directrius del cana

04.png

Discovering

Sèrie d'entrevistes sobre les empreses capdavanteres del sector funerari a nivell internacional. Aquesta sèrie la produïm per a l'empresa NextLives i es va estrenar a la plataforma AlifeTV.

05.jpeg

El equipo

Sèrie docu reality de televisió emesa l'any 2014 a Xile. Mostra la reinserció de presos xilens a través de la pràctica i els valors del futbol. Un entrenador mediàtic del país llatinoamericà, Marcelo Montiel, i futbolistes professionals de la lliga xilena acompanyen els presos en el seu camí cap a la reinserció social. Aquest branded content pretén donar a conèixer la feina feta pel Ministeri de l'Interior de Xile en matèria penitenciària, així com la implicació de diverses multinacionals en el projecte.

bottom of page